Apollo Medical Garden

Apollo Medical Garden

Idős ápolás

Bemutatkozás:
Az Apolló Medical Garden segítséget nyújt idős, gondozást igénylő, műtétek utáni rehabilitációra szoruló, agyi történésen átesett Páciensek számára. Valamint segítséget nyújt a Családoknak, akiknek gondot jelent a szeretett, idős szülő, nagyszülő elhelyezése egy gondtalan pihenés idejére. Szeretettel várunk minden kedves Érdeklődőt szakképzett nővérgárdával, szakorvosi felügyelettel napi 24 órában. Átmeneti 1-3 hónap illetve tartós időtartamban maximum 90 napig tudjuk vállalni a hozzánk érkezők ellátását napi vagy havi  térítési díj ellenében.

Szakápoló feladatok:
Szakmailag felkészült precíz, empatikus szakápolók végzik többek között az infúziós kezeléseket (akár folyadékpótlás, akár gyógyszerelés kapcsán), injekciózást, sebkezelést, felfekvések megelőzését, kezelését, műtétek utáni ellátást, rehabilitációt, szondán keresztül történő táplálást, katéterek cseréjét.

Rehabilitációra szoruló Pácienseinket szakemberek segítik természetes környezetükbe való beilleszkedésükben.
Fontos feladatunk, a kórházi kezelések megszűnte után biztosítani azt az átmeneti időszakot amikor még szükség van a rehabilitáció folytatására illetve ezen megváltozott élethelyzetben a családtagok terheinek csökkentése valamint támogatni Őket abban, hogy hogyan tudnak könnyebben alkalmazkodni a megváltozott helyzethez.
Idősápolás

Egy család bármely tagjának betegsége, balesete az egész család életvitelének megváltozását vonzza maga után.
Így van ez akkor is, ha idős szülőnk, nagyszülőnk eléri életének azt az időszakát amikor már nem tudja önállóan ellátni magát, illetve csak segítséggel sikerül megoldani a mindennapi feladatokat.

Ilyenkor döbbenünk rá, hogy szerettünk gondozásra, felügyeletre szorul. A mai rohanó világban a családok nehezen tudják megoldani, hogy állandó felügyeletet biztosítsanak szerettüknek.

Ilyen helyzetben is állunk az Érdeklődők rendelkezésére átmeneti elhelyezést biztosítva addig amíg sikerül a családtagoknak közösen megoldást találni idős hozzátartozójuk elhelyezésére.

Jelentkezés:
Az ápolás igénybevételéhez írásos kérelmet kell benyújtani.
Előzetesen egyeztetett időpontban egy személyes konzultáció során van lehetőség az intézmény megtekintésére, a szükséges dokumentumok átadására.
Időpont egyeztetés a 06-30 8440789-es telefonszámon munkanapokon 14:00-17:00 órai időszakban.

Letölthető dokumentumok:
- Egeszsegi-allapotra-vonatkozo-igazolas.docx
- Kerelem-az-idosapolas-igenybevetelehez.docx